Sånn startet det..

Jeg hadde hørt om Forever for mange år siden og brukt produktene, min far var forhandler da min eldste gutt var baby, i 2002. Jeg husker vi hadde alltid produktene stående fremme, det var First, Gelly og Heat Lotion, jeg fikk bruk for First og Gelly et par ganger da min sønn brant seg. 

Nå 13 år etter tenkte jeg at jeg skulle kjøpe inn Heat Lotion for min samboer sliter en del med vond rygg og vonde ben. Så ville jeg ha noen kremer til familien også. Jeg klikket meg inn på Forever Living sine sider og kikket i produktkatalogen, så sto det om businissen og at alle kunne bli forhandler. Så jeg tenkte hmmm.. det hadde jo vær kjekt å kunne selge så fantastiske produkter. Vips der var jeg blitt forhandler og en uke etterpå var jeg allerede igang, min sponsor kom hjem til meg og jeg hadde invitert venner og familie og vi fikk vite om produktene og handlet. Jeg angrer ikke et sekund, vi bruker produktene daglig her i huset, både store og små. 

Nå har jeg begynt å lage mitt eget team og syns dette er spennende. Jeg har ingen som står over meg og sier at jeg må selge eller når jeg må jobbe og det beste av alt, det er kostnadsfritt å bli forhandler så det er ingen økonomisk risiko. 

Her er produktkatalogen om du ønsker å se 

http://foreverliving.s3.amazonaws.com/Product_Catalogue_2015/produktkatalog_NO/index.html

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

foreversivanita

foreversivanita

30, Haugesund

Kategorier

Arkiv

hits